• -
    • -
Results for Motorcycles 1 - 26 of 26
March 11, 2014
Salam saya ada sebuah z800 Untuk sambung bayar. Deposit 16k Monthly rm706 Balance utang ada 5 tahun 10 bulan Hubugi Joe 0164155959
  • Price MYR
  • 16,000
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
March 11, 2014
Salam saya ada sebuah z800 untuk sambung bayar. Deposit 16k Monthly rm706 Balance utang ada 5 tahun 10 bulan Hubugi Joe 0164155959
  • Price MYR
  • 16,000
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
March 07, 2014
Salam saya ada sebuah z800 untuk sambung bayar. Deposit 16k Monthly rm706 Balance utang ada 5 tahun 10 bulan Hubugi Joe 0164155959
  • Price MYR
  • 16,000
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
March 07, 2014
Salam saya ada sebuah z800 untuk sambung bayar. Deposit 16k Monthly rm706 Balance utang ada 5 tahun 10 bulan Hubugi Joe 0164155959
  • Price MYR
  • 16,000
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
March 06, 2014
Salam saya ada sebuah z800 untuk sambung bayar. Deposit 16k Monthly rm706 Balance utang ada 5 tahun 10 bulan Hubugi Joe 0164155959
  • Price MYR
  • 16,000
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
March 06, 2014
Salam saya ada sebuah z800 untuk sambung bayar. Deposit 16k Monthly rm706 Balance utang ada 5 tahun 10 bulan Hubugi Joe 0164155959
  • Price MYR
  • 16,000
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
January 07, 2014
Kriss 110cc untuk dijual tunai @ cash sahaja. Harga boleh runding lagi. Motor baru servis. Sportrim baru. Sebab jual, nak tukar motor yang cc nya lebih tinggi.
  • Price MYR
  • 2,300
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
November 25, 2013
Excellent . Boleh dtg tengok kalau berminat
  • Price MYR
  • 2,200
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
November 21, 2013
Ni saya nak cri cover set blakng kawasaki kips..klau ada sapa2 nak jual bleh msej saya di 0198478648..hrga bleh runding
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
October 30, 2013
Saya ada motor honda EX5 1999 utk dijual. Motor dh lama tk jalan. Perlu service, tukar battery n meter. Motor dulu di gunakan oleh anak perempuan saya masa belajar di Shah Alam
  • Price MYR
  • 1,200
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
October 16, 2013
Sedang mencari motor jenama Honda atau Yamaha tahun 2011-2013...harga diantara RM1500-RM800..H/P 0176458721/01123753928
  • Price MYR
  • 1,500
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
Modenas Kriss 110
October 09, 2013
Kriss 110cc untuk dijual tunai @ cash sahaja. Harga boleh runding lagi. Motor baru servis. Sportrim baru. Sebab jual, nak tukar motor yang cc nya lebih tinggi.
  • Price MYR
  • 2,300
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
Yamaha fz1 s
February 25, 2013
Conditions  - tip top Comes with touring windshield and panniers Hepco Becker
  • Price MYR
  • 54,000
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
Personal Yamaha Nouvo135 LC
December 28, 2012
Motosikal berada di Shah Alam, Selangor.
  • Price MYR
  • 2,500
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
1000 cc for sale
December 28, 2012
contact 0193290921
  • Price MYR
  • 14,500
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
February 09, 2012
Rxz untuk sesiapa yang berminat, 0126035701 digunakan untuk pergi balik kerja(putrajaya-shah alam) harga siap tukar nama
  • Price MYR
  • 3,800
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
July 29, 2011
motor jenis Modenas passion ingin dijual dengan harga 2200(boleh nego) motor berada di area shah alam sek7 kalau berminat boleh call or sms no.0172852963
  • Price MYR
  • 2,200
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
July 23, 2011
Tayar motor honda wave rs 110 depan belakang original honda wave ,nak jual coz baru beli tayar baru tiubless masa beli motor conditon 90% tel en.din 013 3426025
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
July 18, 2011
aku cari rxz.. harga bawah 1500 kebawah.. urgent call 0179004464
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
July 17, 2011
Condition TIP TOP Nak Jual Murah Murah nih Cari modal nak beralih kepada hobi lain plak
  • Price MYR
  • 2,424
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
July 13, 2011
TZM for sale Reason to sell:-downgrade to smaller cc (tired run faster already) Here are the spec: Yamaha TZM 150 Year 1996 Full fairing SP head Yamaha R6 stripes New piston ring,bearings,brake pump and disc Just did full service All original specs (no mods) Current top speed 180km/h RM4000 Location :Shah Alam Selangor
  • Price MYR
  • 4,500
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
July 07, 2011
Honda c70 year 1975 color (purple 2k) good running cond. modification: - single seat - harley davidson rear light (original set, limited) - chopper absorber - michelin sporty tyre - CJ Ipoh exhaust
  • Price MYR
  • 5,000
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
June 16, 2011
Aku ade sebiji motor nk jual-Motor Lagenda (thn 2006) Warna:Hitam condition:Baik (baru tukar minyak hitam) sape berminat,boleh e-mel aku: hfz4439@yahoo.com **harga:RM3000(boleh runding)
  • Price MYR
  • 3,000
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
June 15, 2011
Motor suzuki panter txr untuk diletgo.Harga rm1150.Condition tip top.Geran motor ada.No modification,standard habis sb motor bapa i.Dah lama tersadai dalam stor belakang rumah.Warna putih.Maksimum speed 140 je boleh naik sb standard.Harga boleh dirunding sehingga jual.Location Shah alam.. contact number - >016-2258805 SHAMNATHAN
  • Price MYR
  • 1,150
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
June 05, 2011
SAYA INGIN MENJUAL MOTOSIKAL VIRAGO 1100 cc - TAHUN 1998 - WARNA HITAM - TAK PERNAH ACCIDENT - ENJIN EXCELLENT - MODIFIED - KM RENDAH -35K KM - HARGA: RM22K(NEGO) - HUBUNGI: SIVA (016 2171717)
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
June 03, 2011
Motor4all is a Malaysia online store selling motorcycle spare parts and accessories. We offer high quality after market products that are direct from manufacturer. Our commitment is "CONVENIENT AND LOW COST" for everyone by eliminating the hassle to get the product from the shop.
  • Motorcycles in Shah Alam
 
 
 
Looks like you are not yet CityBase member

Signup to start buying/selling

Created in 3.3615210056 seconds